Зарежда

Съдомиялна за вграждане Slim Beko DIS28122, 11 комплекта, 8 програми, Клас E, AquaIntense, Мотор Inverter ProSmart, AutoDoor Opening, 45 см

Ползи:
  • Проверка на пратката

  • 30 дни право на връщане виж повече

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
Предлаган и с доставка от: eMAG

Не се предлага

Виж подобни продукти на база:

Зарежда

Описание

 

  
Съдомиялна машина за вграждане DIS28122 от Beko се грижи за вашите мръсни съдове, като същевременно възвръща блясъка им и ги защитава. В края на цикъла на почистване, функцията за автоматично отваряне на вратата, ще евакуира парата, за да предотврати появата на неприятни миризми.
  

Autodoor Opening

Оставянето на вратата затворена в края на цикъла на измиване може да причини нежелана миризма в съдомиялната машина и трудности при изсушаване на съдовете. Функцията за автоматично отваряне на вратата подобрява ефективността на сушене, като прониква в естествения въздух и отстранява парата от съдомиялната машина чрез автоматично отваряне на вратата в края на програмата. Прилагането на функцията удължава цикъла на миене.

  

AquaIntense

Тя предлага почистване до 5 пъти по-ефективно за много мръсни съдове чрез въртящото се рамо. Може да се завърта под ъгъл от 180 градуса и се поставя на дъното на съдомиялната машина, където налягането на водата е по-високо.

  

Мотор ProSmart™ Inverter

Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато имате нужда от спокойствие. Той е оборудван с набор от забележими предимства от първата употреба: 10 години гаранция, енергийна ефективност, която можете да видите на сметката си за ток, нивото на шума е намалено чрез подобрен контрол на скоростта, без вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да се насладите на спокойствие със семейството си. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, от които са елиминирани елементите, подложени на износване, като например въглеродните четки.

  

Intensive 70°C

Това е програма, предназначена за измиване на много мръсни чинии или чието миене е отложено. Нейната тайна е да използва вода при високи температури за измиване и допълнителни цикли на изплакване, включително гореща вода.

  

Fast+

Функцията Fast +™ ви предлага перфектно чисти съдове, до 3 пъти по-бързо от обикновените програми. Това повишава температурата на пмиене, намалява консумацията на вода и регулира нейното налягане, като по този начин намалява времето за миене.

  

Easy Fold Plate

Долните държачи за кошница вече могат лесно да се сгъват, за да направят пространството по-ефективно и да направят място за големи тави.

  

AutoGlassShield

 

Тази технология предпазва стъклените съдове от корозия, балансирайки нивото на твърдост на водата. Така системата удължава живота на съдовете до 20 пъти.

  

Quick&Shine

Тази програма почиства и възстановява блясъка на съдовете, използвани ежедневно, с ниско ниво на замърсяване, само за 58 минути.

  

Eco 50°C

Програма, която се грижи както за вашите съдове, така и за околната среда. Това е идеалната програма за миене на съдове с ниска консумация на енергия.

  

Плъзгащ се дозатор за препарат

 

Новият дозатор за препарат е оборудван със система за плъзгащо затваряне и ви позволява да го използвате лесно.  

  

Flexible HalfLoad

Тази опция ви позволява да завършите програмата за миене, дори когато съдомиялната машина е заредена с по-малко съдове.

  

Здраво пръскащо рамо

 

Съдомиялната машина е оборудвана с по-здраво разпръскващо рамо, а по-силната водна струя позволява ефективно почистване на съдовете. Максимална ефективност на измиване!

  

AquaFlex

Технологията AquaFlex™ регулира налягането на водата в долната и горната кошница, осигурявайки най-доброто миене и сушене на всички видове съдове, включително пластмасови.

  

AutoProgram

Тази опция автоматично оценява времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се мият, като се използват до минимум наличните ресурси.

  

40°C Glass Care

Програмата Ultimate Glass Care 40 ° C е цикъл на измиване, специално проектиран за чаши. Измиват се нежно при 40°C и ще можете да се наслаждавате на блясъка им по-дълго!

  

Acrobat System

Зареждането на съдове от всякакъв размер в съдомиялната машина вече е възможно благодарение на акробатичната система. Позволява регулиране на горния кош на 3 нива за максимална гъвкавост. Повече място за вашите съдове, по-малко притеснения за вас!

  

Mini 30'

Специална програма, създадена за съдове и леко замърсени чаши. За пълно зареждане измиването се извършва за 30 минути, при 35°C, като по този начин се пести вода, време и енергия. Продължителността на програмата може да бъде удължена, ако са активирани определени функции (напр. AutoDoor Opening).

  

Чекмедже за прибори

 

Съдомиялните машини Beko, оборудвани с горно чекмедже за прибори, осигуряват пълно отстраняване на отлаганията от храна, перфектно изсушаване на приборите, както и хигиенично и удобно боравене.

  

All in 1

С помощта на тази функция съдомиялната автоматично настройва режима на работа за използване на препарат под формата на таблетки, като по този начин повишава ефективността на миенето.

  

Миене на чинии

 

Понякога забравяте ли да миете чиниите в съдомиялната? Няма проблем, с помощта на програмата "Предварително измиване" вече можете да получите лъскави съдове независимо от степента на замърсяване. Освен това тази програма предотвратява неприятните миризми.

  

Супер изплакване
 

Специална опция, която добавя допълнителен цикъл на изплакване, за да получите перфектния блясък.

  

Time Delay

Тази функция ви позволява да отложите стартирането на съдомиялната за когато пожелаете.

  

Система за контрол на излишната вода

 

С помощта на системата за контрол на излишната вода сте застраховани срещу наводнения, тя автоматично регулира подаването на вода, необходимо за етапа на измиване.

  

Индикатор за сол

 

Индикаторът за сол на дисплея ви показва дали имате достатъчно количество омекотяваща сол в съдомиялната машина. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на машината, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

  

Допълнителен индикатор за изплакване

 

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на съдомиялната машина, когато трябва да напълните резервоара, специално предназначен за препарата за изплакване.

  

Сензор за замърсяване

 

Друго интелигентно решение в оборудването на съдомиялни машини Beko е специалният сензор, който отчита степента на замърсяване на съдовете и автоматично програмира количеството вода, необходимо за измиване.

 

Зарежда

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Вграждане
Тип Напълно вградена
Slim Да
Капацитет 11 комплекта
Брой програми 8
Нива температура 5
Захранващо напрежение 220 V 240 V
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Деликатна Повторно измиване Еко Интензивна Бърза
Функции Защита от протичане Индикатор за презареждане със сол Индикатор за супер изплакване Цикъл с половин зареждане Автоматично отваряне на вратата Сензор за мръсотия
Продължителност на ECO програмата 3 h 4 min

Енергия и експлоатация

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class E
Ефективност на кондензацията Клас A
Ниво на шум 45 dB
Консумация на енергия / 100 измивания 81 kWh
Консумация на вода/цикъл 8.7 l

Размери

Височина 81.8 cm
Ширина 44.8 cm
Дълбочина 55 cm
Тегло 32.7 Kg

Производител: BEKO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


4.5

2 ревюта

2

Ревю на клиенти на eMAG


Atanas Mrachkov

06 яну 2023

Заслужава си

 Ревю на клиент на еМАG

Машината е много добра.
Липсват инструкции за употреба на български език.
Старт бутона е потънал нехарактерно, спрямо останалите бутони.

Добави коментар

Тихомир Сердов

05 дек 2022

Машината е добра

 Ревю на клиент на еМАG

Много е безшумна има светлинна индикация на пода и автоматично отваряне. Като цяло мие доста бързо и ефективно.
Единствения недостатък е в подредбата на теловете на кошниците, но мисля че с времето ще свикнем.

Добави коментар

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.