Описание

Тристранният Ambilight XL усилва изживяването при гледане

Тази патентована технология на Philips разширява визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване, като излъчва в изключително голяма ширина от трите страни на екрана върху стената зад телевизора. Цветът й се регулира автоматично, в съответствие с картината на екрана. С функцията за адаптиране към стена цветът на светлината подхожда идеално на образа на екрана, независимо от цвета на стената. Различните настройки ви дават възможност да персонализирате удоволствието от гледането по свой собствен вкус.

Pixel Precise HD за по-ясни детайли в екшън сцените

Използвайки нашата успешна технология Pixel Plus, ние издигнахме на ново ниво качеството на образа с висока детайлност. С технологията Super Resolution с 4 трилиона цвята, ние предлагаме най-доброто Full HD качество на телевизионната картина, каквото и да е съдържанието. Независимо дали гледате видео онлайн, или висококачествен Blu-ray филм, ще се наслаждавате и на двете.

 

Easy 3D за комфортно 3D забавление

Наслаждавайте се на часове комфортно гледане с пасивната 3D технология, която ви дава висококачествено 3D без трептене и с малко "призрачни" изображения. И конвертирайте всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D. Стилните и леки 3D очила са удобни за носене и не се нуждаят от батерии.

Smart TV – една вселена от развлечения онлайн

Изследвайте границите отвъд традиционните телевизори. Наемайте и възпроизвеждайте поточно филми, видео, игри и други – директно на телевизора, от онлайн видео магазините. Гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения със Smart TV. Общувайте със семейството и приятелите си чрез Skype™ или социалните мрежи. Или просто сърфирайте в интернет!
Онлайн приложения от Smart TV

700 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за забележителна рязкост на движенията

За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.
700 Hz PMR

Вградена камера за лесно провеждане видеоразговори със Skype™ на телевизора

Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома, с вградената камера на вашия телевизор. Наслаждавайте се на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 

Спецификации


Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!