Описание

 

Full HD телевизор с Digital Crystal Clear за дълбочина и яснота
Digital Crystal Clear представлява пакет от нововъведения, които регулират и оптимизират образа по цифров път за оптимални нива на контраста, цвета и рязкостта. Резултатът е изключително ясен образ от всеки източник.

 

Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст
Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 

 

100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията
Съчетавайки скоростта на обновяване на екрана с уникалната обработка на изображенията, Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 

Динамичен контраст 100 000:1 за невероятно богати детайли на черния цвят
Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина? Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология за максимално затъмняване, ви дава най-доброто качество на картината. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и вълнуващи цветове.

 

 

Почувствайте мощта на 20 W RMS и Incredible Surround
Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Мощните усилватели с номинална мощност 20 W (2 x 10 W RMS) създават реалистична звукова сцена. Incredible Surround ви позволява да изпитате абсолютния съраунд с по-голяма дълбочина и ширина на звука, който допълва богатото зрително изживяване.

 

 

Чуйте всяка дума с Clear Sound
Clear Sound е новаторска аудио технология, която значително повишава разбираемостта на гласовете, независимо дали в реч или в песен. Тя гарантира, че ще чувате всяка дума, за да можете изцяло да се наслаждавате на това, което гледате.

 

 

USB за фантастично възпроизвеждане на мултимедия
USB съединителят ви дава достъп до JPEG снимки, MP3 музика и видео файлове за повечето USB дискове (USB устройства с памет). Поставете USB устройството в слота отстрани на телевизора и получете достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате и споделяте своите видеофилми, снимки и музика.

 

Идеално свързване с 3 HDMI входа и Easylink
HDMI представлява един единствен кабел, който пренася и видео, и аудио сигнала от устройствата до телевизора, за да избегнете плетеницата от кабели. Той пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, декодер или система за домашно кино.

 

Интегриран DVB-C/T тунер за цифрово кабелно приемане


Интегрираният цифров DVB-C/T тунер ви позволява да приемате цифрова кабелна и наземна телевизия без допълнителна приставка. Наслаждавайте се на качествена телевизия без плетеница от кабели.

                                                                                                                               

Обработка на 69 милиарда цвята за най-живите цветове

Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с обща възможност за обработка на 69 милиарда цвята. Усъвършенстваните алгоритми долавят и най-фините оттенъци на цветовете и човешката кожа и ги обработват така, че се изобразяват възможно най-реалистични цветове.
 

 

Спецификации


Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

2 ревюта


Plamen Shikov

07 Юли 2013

Мнение за ТВ

Закупих наскоро този модел Телевизор и мога да кажа,че съм изключително доволен!Дава ясна картина и чист звук,има вси1ки описани екстри!И цената му е изключително добра!Искам да изкажа и благодарности на фирмата,за коректното отношение и бързата доставка!

Добави коментар

Emil

08 Юли 2013

Много съм доволен от покупката!

Ще се възползвам от покупка и на други продукти.

За:: Препоръчвам телевизора на всички, които имат нужда от такава покупка. Благодаря за компетентното обслужване, бързата доставка и отличната цена!

Против:: Нямам забележки!

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)


eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!