Описание

 

Тристранният Ambilight XL усилва изживяването при гледане

Тази патентована технология на Philips разширява визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване, като излъчва в изключително голяма ширина от трите страни на екрана върху стената зад телевизора. Цветът й се регулира автоматично, в съответствие с картината на екрана. С функцията за адаптиране към стена цветът на светлината подхожда идеално на образа на екрана, независимо от цвета на стената. Различните настройки ви дават възможност да персонализирате удоволствието от гледането по свой собствен вкус.

Perfect Pixel HD – нашата удостоена с награди система за подобряване качеството на картината

Нашата най-усъвършенствана картина без трептене, с ненадмината рязкост и чистота. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения.

 

3D Max - завладяващо 3D изживяване с Full HD резолюция

Активната 3D технология и високоскоростните дисплеи създават невероятна дълбочина, контраст и реализъм за ненадминато изживяване при гледането на 3D. Регулирането на 3D дълбочината ви позволява лесно да изберете нивото на 3D ефекта по свой вкус. Конвертирайте 2D съдържанието в живо и безупречно 3D. Съвършеното 3D изживяване.

Smart TV – една вселена от развлечения онлайн

Изследвайте границите отвъд традиционните телевизори. Наемайте и възпроизвеждайте поточно филми, видео, игри и други – директно на телевизора, от онлайн видео магазините. Гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения със Smart TV. Общувайте със семейството и приятелите си чрез Skype™ или социалните мрежи. Или просто сърфирайте в интернет!

1400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

Вградена камера за лесно провеждане видеоразговори със Skype™ на телевизора

Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома, с вградената камера на вашия телевизор. Наслаждавайте се на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 

Спецификации


Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)


Liudmil до 07 яну 2018
eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!