Телевизор LG OLED55C11LB, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, 100Hz, Клас G

Избери Цвят: Черен

Избери Диагонал дисплей: 139 cm

Доставка в:

Ползи:
  • Получавате 42 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • 30 дни право на връщане виж повече

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца удължи
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 24 месеца

ПЦД: 3.189,99 лв.

2.099,99 лв.

Разлика: 1.090,00 лв.

финансиране от 108,30 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: eMAG

В наличност

Купи на изплащане
от 108,30 лв.
Ти избра:
Разопакован
Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по рамката на телевизора, фини драскотини по екрана, фини драскотини по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован.

НОВО 2.099,99 лв.

1.849,99 лв.

Разлика: 250,00 лв.

Купи заедно

Разопакован

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по рамката на телевизора, фини драскотини по екрана, фини драскотини по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 2.099,99 лв.

1.849,99 лв.

Разлика: 250,00 лв.

Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по екрана, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован, следи по кутията от транспорта
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 2.099,99 лв.

1.849,99 лв.

Разлика: 250,00 лв.

Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фина драскотина по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 2.099,99 лв.

1.929,99 лв.

Разлика: 170,00 лв.

Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фина драскотина по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 2.099,99 лв.

1.929,99 лв.

Разлика: 170,00 лв.

Продукт със следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по рамката на телевизора, фини драскотини по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 2.099,99 лв.

1.949,99 лв.

Разлика: 150,00 лв.

Зарежда

Описание

ДАЙТЕ ЖИВОТ НА СВЕТА СИ.

ЕВОЛЮИРАЛИ САМООСВЕТЕНИ ПИКСЕЛИ

LG OLED телевизорът е истински скъпоценен камък. Самоосветените пиксели са се развили, за да дадат възможност за още по-зрелищно качество на изображението и пълен набор от възможности за дизайн, а най-новите технологии и иновации помагат да се доставят зашеметяващи качествени изображения. Всичко, което харесвате, подобрено максимално.

Защо OLED е уникален?

Отговорът е един: самоосветяващи се пиксели. Технологията за автоматично осветление показва по-добро преживяване при гледане. За разлика от LED телевизорите, за които технологията за подсветка е ограничение, LG OLED телевизорите могат да предложат изключителен реализъм и уникален дизайн.

САМООСВЕТЕНИ ПИКСЕЛИ.

100 милиона причини да обичате OLED TV.

Що се отнася до качеството на изображението, OLED телевизорът печели. Това е така, защото OLED има милиони самоосветени пиксели, способни да създадат перфектно и прецизно черно. Резултатът е безпрецедентно изживяване при гледане.

Безкраен контраст

OLED телевизорът превъзхожда LED

Накратко, OLED има милиони самоосветени пиксели, които могат да се включват и изключват за перфектен черен и безкраен контраст. Черното е по-„черно“, отколкото при мини-LED и LED телевизорите. Така че, без значение колко хиляди подсветки, LED телевизорите ще работят по-ниско от OLED.

100% точност на цвета

OLED е истинска цветова палитра.

Глобалната агенция за тестове Intertek потвърди, че OLED екраните на LG предлагат 100% верност на цветовете. Това означава, че всички цветове, които виждате на екрана, възпроизвеждат точно цветовете на оригиналното изображение. Следователно всичко, което гледате, има външния вид, предвиден от създателя на съдържанието.

LG OLED телевизор.

Уникално качество на изображението.

Ако търсите телевизор с уникални функции, ето точно това, което търсите. Телевизорът LG OLED е произведение на изкуството, кино с голям екран, портал към вселената на игрите и място в челните редици на най-големите спортни събития. Това е всичко, което искате от телевизор.

OLED дизайн.

Трябва да се възхищавате дълго време на този шефьовър.

LG OLED телевизорите предефинират външния вид на телевизора. Техният невероятно тънък дизайн е толкова красив, че ще превърне хола ви в

Un televizor pe care se afiseaza un copac care emite lumina purpurie intr-o casa luxoasa

Изберете вашия стил

Повече размери, повече цветове, по-ефектно.

LG OLED TV C1 вече се предлага в пет размера, от 48 инча до 83 инча. Можете също така да го получите сега в Meteor Titan или Vanilla White покритие.

Linia de televizoare LG OLED in diferite dimensiuni de la 48 inci la 83 inci si culori in negru deschis si alb vanilat

Поставка като за картина

Проектиран да се откроява.

Живописните произведения на изкуството вече не са предназначени само да бъдат изложени на стените. Поддръжката на художествена галерия ви дава свободата да поставите телевизора си на открито и да превърнете дома си в галерия.

Trei televizoare cu aspect de galerie de arta pe un suport, aratand ca niste opere de arta

OLED кино

Носителят на наградата за най-добър образ е...

LG OLED телевизорът предлага превъзходно представяне при всяко гледане благодарение на невероятно изчистеното си изображение. Наред с перфектното черно и 100% точност на цветовете, филмите ще се гледат както трябва.

Развлечения

Мястото, където се срещат всички ваши любими приложения.

Достъп до приложението Netflix и изберете от най-новите филми, телевизионни предавания, документални филми и спортни предавания на живо, които можете да намерите на едно място.

Dolby Vision IQ и Dolby Atmos

Иновативно изживяване, предлагано от телевизор.

Dolby Vision IQ интелигентно регулира настройките на изображението въз основа на типа съдържание и околната среда, докато Dolby Atmos осигурява многоизмерен съраунд звук, мощна комбинация, която осигурява зашеметяващи кинематографични резултати.

O imagine cu o femeie care poarta ochelari de soare este impartita in doua pentru a putea fi comparata. Pe imagine, exista textul SDR in partea stanga jos si logoul Dolby Vision IQ in partea din dreapta jos.

FILMMAKER MODE™

Режисьорската перспектива оживява.

FILMMAKER MODE™ деактивира забавеното движение, като същевременно запазва оригиналните пропорции, цветове и интервали на кадрите. Тази опция пресъздава точно оригиналната визия на режисьора, така че можете да се насладите на преживяването на филма, както е предвидено.

Christopher Nolan in timpul unui interviu intr-o sala de teatru

HDR 10 Pro

Развлечения в най-добрия си вид.

Технологията за динамичен обхват на LG, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подобри цвета, да покаже и най-малките детайли и да осигури реалистична яснота на всяко изображение; също подобрява редовното HDR съдържание. Сега всички ваши любими филми и сериали ще бъдат по-живи от началото до края.

OLED игри

Играта има само един победител.

LG OLED телевизорът излиза на следващото ниво чрез бързата си реакция, най-новите функции за игри и 120Hz дисплей за по-добро гейминг изживяване. Перфектният телевизор за игри.

Партнирайте с лидерите на игралната индустрия

Ненадмината комбинация.

LG продължава да работи с водещи компании в индустрията на видеоигрите, за да осигури възможно най-доброто игрово изживяване. Партньорство с NVIDIA и AMD, за да се направи LG OLED единственият G-SYNC и AMD FreeSync™ Premium сертифициран телевизор. Работа и с AMD FreeSync. В допълнение, с присъединяване към Xbox, за да се приведе най-новите игри в пълния им потенциал, ставайки официален партньор на конзолата от серия Xbox X. Всичко това заедно с невероятното качество на изображението и свръхбързото време за реакция на OLED гарантира, че винаги ще се радвате на игралното изживяване в пълна степен.

Logoul NVIDIA G-SYNC, logoul AMD FreeSync si logoul XBOX SEREIS X sunt afisate orizontal pe fundalul negru.

Най-новите функции за игри

Игрално изживяване на най-високо ниво.

LG OLED телевизорите имат време за реакция от 1 ms, докато поддръжката за VRR, ALLM и EARC изпълнява най-новите функции HDMI 2.1. Тези функции предлагат плавно съдържание с по-висока разделителна способност и по-плавна, по-синхронизирана графика, което ви дава по-реалистично игрово изживяване и подобрява шансовете ви за победа.

Prim-plan cu un jucator ce joaca un joc de curse pe un ecran TV Pe imagine, exista logul HDMI in partea stanga jos si logoul Timp de raspuns de 1 ms in partea din dreapta jos.

Game Optimizer

Контролирайте нивата както никога преди.

Game Optimizer съдържа всички настройки за игри на едно място. Автоматично настройва изображението, за да оптимизира графиката, независимо от типа игра, която играете. Можете също така да превключвате и двете технологии NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSync, така че всичките ви игри да са по-ясни и по-гладки, с по-малко закъснения, прекъсвания и разкъсващи ефекти.

Un ecran TV care afiseaza o fotografiere o nava spatiala care ataca un oras si functia Game Optimizer de la LG OLED de pe partea stanga, care regleaza setarea jocului.

Спорт на OLED.

Телевизорът има собствена лига.

LG OLED телевизорът показва всеки мач на най-високо ниво на реализъм. Бързото спортно действие с плавно движение превръща преживяването като зрител в най-зрелищното изживяване, което някога сте имали. Сега имате място преди всичко на всички топ спортни събития.

OLED Motion Pro

Ход, какъвто никога не сте виждали досега.

Усъвършенстваната технология за обработка на движение намалява размазването на движението, за да осигури по-плавно действие и по-ясно зрение. Не пропускайте бързите и фини детайли на всеки мач, дори по време на скоростни спортове.

O imagine cu un meci de fotbal este impartita in doua pentru a putea fi comparata. Pe imagine, exista textul LCD/LED in partea stanga jos si logoul SLG OLED in partea din dreapta jos.

Спортен сигнал

Никога не пропускайте мача на вашия отбор

Спортният сигнал ви информира преди, по време и след мачовете. Никога няма да се притеснявате, че можете да пропуснете важни мачове на любимите си отбори, дори когато гледате друго съдържание.

Imaginea unui barbat si a unei femei ciocnind pahare, afisata pe un ecran TV in timp ce se primesc notificari ale alertelor sportive

Съвместим с Bluetooth съраунд системи

Важните мачове се нуждаят от подходящ звук.

Лесно свържете Bluetooth високоговорители за безжично съраунд изживяване. Звуците от действията вече са по-живи и реалистични, донасяйки атмосферата на мача във вашия дом.

O familie asezata pe o canapea uitandu-se la fotbal la TV

4-то поколение α9 AI 4K процесор:

Топ технология, която ще спре дъха ви.

Всеки LG OLED телевизор е базиран на 4-то поколение a9 AI 4K процесор, иновативен процесор, който използва алгоритми за изкуствен интелект за анализ и оптимизиране на съдържанието. Всяко регулиране на изображението и звука е автоматично, така че всичко, което гледате, е грандиозно.

AI Picture Pro

Ето как изглежда професионалният имидж.

Използвайки обширна база данни с над един милион визуална информация, получена чрез измерване, алгоритъмът за подробно обучение разпознава качеството на изображението. А новата функция за откриване на сцена вече може да анализира показания тип сцена и да подобри изображението съответно.

AI Sound Pro

Звук на друго ниво.

Поради факта, че се учи от 17 милиона информация, получена чрез измерване, процесорът идентифицира гласове, ефекти и честоти, така че да може да оптимизира звука според аудио жанра за по-завладяващо изживяване. А новата функция за автоматично регулиране на силата на звука поддържа нивата на гласа постоянни за различните видове съдържание.

LG OLED.

Голямата картина има значение.

LG OLED телевизорите са по-безопасни от LED телевизорите за вас и околната среда. Благодарение на самосветящите се пиксели на телевизорите, визуалният комфорт се подобрява за дълги периоди на гледане. LG OLED екраните също са признати за екологични, с нисък риск от опасни емисии.

Дисплей за визуален комфорт

Телевизорът, който не влияе на очите ви.

Телевизорите LG OLED са сертифицирани като екрани без трептене при слаба светлина, които не представляват фотобиологична опасност за очите ви. За разлика от LED телевизорите, които мигат и излъчват голямо количество синя светлина. Затова се настанете удобно, отпуснете се и се насладете на уникалните изображения.

Екологичен OLED

Грижата е в природата ни.

Телевизорите LG OLED са официално екологични. В сравнение с LED телевизорите те са по-безопасни, защото не използват подсветки, изработени са от по-малко пластмаса, използват по-малко опасни материали и имат по-малък риск от образуване на замърсители на въздуха в помещенията.

ThinQ AI

Мислите ли, че знаете какво означава умно?

Ще видите, че не.

LG ThinQ е тук, за да се възползвате максимално от телевизионното изживяване. Изберете любимия си гласов асистент и управлявайте телевизора си с гласови команди, с изцяло нов начален екран за допълнителен комфорт и контрол.

Новият начален екран

Добре дошли на мястото, където всичко започва.

Новият дизайн на началния екран показва персонализирани предложения за съдържание, дава ви по-лесен достъп до предпочитанията и ви позволява да контролирате всички свързани устройства на едно място.

Un ecran TV care afiseaza ecranul de pornire cu un nou design, cu continut si canale personalizate

Ново вълшебно дистанционно управление

Като вълшебна пръчка.

Новото дистанционно управление Magica има ергономичен дизайн, който го прави лесен за задържане, а неговият избор на система и навигация позволява по-бързо търсене. Вграденият изкуствен интелект осигурява лесен достъп до услуги, докато клавишните комбинации за основните доставчици на съдържание ви дават преки пътища за всички ваши предпочитания. Освен всичко това, сега ще имате Magic Tap, нова интелигентна система, която свързва телефона ви с телевизора.

Functiile de baza ale telecomenzii Magic afisate in pictograma

Гласова команда

Фокусната точка за практически функции

LG ThinQ позволява прости команди и контрол на системата Home IoT чрез разпознаване на глас.

Acest card descrie comenzile vocale. Au fost incluse logourile LG ThinQ AI logo-ul.
shopping assistant icon
С Търсачката за продукти намери лесно, това което искаш
Избери правилния продукт

Зарежда

Спецификации

Основни характеристики

Диагонал дисплей 139 cm
Вид телевизор Smart TV
Технология дисплей OLED
Специална технология HDR
Качество на изображението 4K
Година на лансиране 2021
Цвят Черен
Вид на екрана Плосък

Smart TV

Операционна система webOS
Видео приложения YouTube Netflix HBO Go
Ключови характеристики Гласови команди Гласов асистент Mirroring USB recording
Mirroring iOS Android
Гласов асистент Google assistant built in ThinQ® AI
Тип процесор α9 Gen 4 AI Processor 4K

Видео характеристики

Резолюция 3840 x 2160
HDR технология HDR 10 HLG Dolby Vision
Технология на изображението Pixel Dimming HGIG Mode Eye Comfort Display AI Picture Pro Auto Genre Selection (SDR/HDR/Dolby HDR) AI Brightness Control Dolby Vision IQ HFR G-SYNC 4K120p VRR FILMMAKER MODE™ FreeSync™ AI 4K Upscaling
Характеристики на игрите G-SYNC Compatible FreeSync Compatible VRR (Variable Refresh Rate) ALLM (Auto Low Latency Mode) HGiG
Скорост на обновяване 100 Hz
TV тунер DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

Аудио характеристики

Аудио технология Dolby Atmos WiSA AI Acoustic Tuning Bluetooth Surround Ready Sound Share AI Sound Pro Clear Voice Pro Tv Sound Mode Share
Аудио система 2.2
Мощност на вградените говорители 40 W
Independent control Не

Свързаност

Wireless Bluetooth Wi-Fi
Видове портове 1 x Jack 3.5 mm 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 3 x USB 4 x HDMI 2.1
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Версия Bluetooth 5.0

Енергийна консумация

Годишна консумация на енергия /1000 часа 106 kWh
Консумация на електроенергия в HDR режим / 1000 часа 171 kWh
Консумирана енергия в режим готовност 0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class G

Размери

Размери със стойка 251 x 1228 x 738 мм
Размери без стойка 46.9 x 1228 x 706 мм
Тегло със стойка 23 Kg
Тегло без стойка 18.9 Kg
Размери на опаковката 203 x 1341 x 806 мм
Тегло бруто 27.6 Kg

Аксесоари

Съдържание пакет Батерии Инструкции Magic дистанционно

Монтиране на стена

VESA съвместимост 300 x 200

Производител: LG

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


4.99

67 ревюта

66

Ревю на клиенти на eMAG

100%

Позитивни ревюта


Ивелин Илиев

25 ное 2022

Ревю за Черен 139 cm

Много добър телевизор!

 Ревю на клиент на еМАG

Много добър телевизор - особено ако играете игри! Хубава картина, опции за настройка. Ако търсите добър телевизор за 120 fps гейминг - това е правилният избор.

Добави коментар

Симона Пенкова

20 ное 2022

Ревю за Черен 139 cm

Препоръчвам

 Ревю на клиент на еМАG

Страхотен телевизор на страхотна цена!

Добави коментар

Боян

06 Сеп 2022

Ревю за Черен 139 cm

Отличен

 Ревю на клиент на еМАG

Много съм доволен, телевизора е брутален! Заслужава си всеки лев и за тези пари, няма аналог. Четох в коментарите, че звука бил зле, но аз останах много приятно изненадан!

Добави коментар

Денислав Гинчев

25 Авг 2022

Ревю за Черен 164 cm

най-добрият телевизор за 2021

 Ревю на клиент на еМАG

Когато избирах ТВ четох доста и наситина това е най-доброто, което може да се купи в 65". След няколко месеца използване, мога да кажа, че наистина е така, а на цената от черния петък си беше направо подарен!

Добави коментар

Георги Тунев

15 Юли 2022

Ревю за Черен 139 cm

Отличен

 Ревю на клиент на еМАG

С намалението, с което е в момента (около 50%) си заслужава. За същите пари Самсунг 55Q80T се представя по-зле

Добави коментар

Мария Дорева 11 окт 2022

DTS поддържка има ли

antoaneta todorova

13 Юли 2022

Ревю за Черен 139 cm

Оценка 6

 Ревю на клиент на еМАG

Уникален, супер картина, за звука е добре да се ползва допълнителна "помощ", но за по-малки помещения и така е добре

Добави коментар

Николай Лефтеров

04 Юли 2022

Ревю за Бял 139 cm

Страхотен телевизор

 Ревю на клиент на еМАG

Взех си такъв, няма такъв добър телевизор във всяко едно отношение. Черното е брутално добро, но това е ясно заради OLED технологията която ползва, има страшно много настройки който променят и настройват телевизора да е така както харесва на клиента. Това е една от покупките за който не мога да съжалявам, перфектен е за киномани.

Добави коментар

Тити

21 юни 2022

Ревю за Бял 139 cm

Номер 1

 Ревю на клиент на еМАG

Най-добрият телевизор на пазара!

Добави коментар

Любомир Гърдев

18 юни 2022

Ревю за Бял 139 cm

Страхотен телевизор

 Ревю на клиент на еМАG

LG C1 телевизорът е изключително надежден, със страхотна картина и се интегрира лесно с домашна мрежа и кабелна телевизия. Поддръжката на 120 Hz разширява уникалното изживяване за компютърни игри с nVidia G-Sync или AMD FreeSync техлоногиите.

Единственото лошо нещо беше, че от eMag ми дадоха кашона и ме пратиха сам да си го влача из мол Сердика, нямали колички и нямали как да помогнат, а не изглеждаше да имат много работа.

Добави коментар

Благомир Пецев

15 юни 2022

Ревю за Черен 122 cm

Това е телевизора, който да си купите.

 Ревю на клиент на еМАG

Телевизора е със толкова реални цветове, че все едно образа е на живо. Съжалявам само, че е скъпичък и затова не си взех 55 инча,

Добави коментар

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти (8 въпроса)


Няма как да има, това не е андроид!

Виж повече
Angel Tanev до 02 окт 2021
eMAG Support до 20 окт 2021

Здравейте, може да монтирате телевизора на стена.

Виж повече
Angel Tanev до 29 Сеп 2021
Виктор Пенчев до 13 юни 2022

Разбира се, че може. Точно както и 55"

Виж повече
Plamen Kunev до 29 Авг 2021

C1 е серията от средния клас за 2021-а година.
Първата цифра след C1 обозначава цвета.
Ако е 2 (тоест С12) гърба на телевизора е бял, а стойката е много светло сива.
Ако е 1 (тоест С11) гърба е черен, а стойката тъмно сива
Буквите накрая са регионални означения.
Чисто хардуерно двата телевизора са абсолютно еднакви.

C12 е бял отзад, докато C11 е тъмен материал. Може би има и съвсем леки разлики в ТВ тунерите, но като цяло нищо особено.

eMAG Support до 24 Сеп 2021

Здравейте, разликата между двата модела е цветът, C11 e черен, C12 - бял.

Виж повече
Стоян Кирков до 03 юни 2021
eMAG Support до 09 юни 2021

Здравейте, телевизорът не поддържа DTS формати.

Виктор Пенчев до 13 юни 2022

Съвременните телевизори не го поддържат. И това не зависи от фирмите производител, а от компанията, която закупи правата преди няколко години. Моят LG от 2017 година модел има DTS. Не мисля, че може да намерите по-нов модел с поддръжка на DTS.

Виж повече