Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице: 24 месеца

Избери Диагонал дисплей

3.89999 лв.

Изчерпана наличност
Виж подобни продукти на база:

Описание

Телевизор QLED Smart Samsung, 65" (163 см), 65Q8FN, 4K Ultra HD

Q Color

Пет думи—повече от един милиард цветове. Гледай любимите си предавания и филми с нашите най-близки до реалността, прецизни и ярки цветове досега. Виж всички фини детайли на цветовете във всяка сцена, сякаш си част от действието.
* QLED телевизорите са получили потвърждение от световноизвестната асоциация за тестване и сертификация – Сдружение за електротехника, електроника и информационни технологии в Германия (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) за способността им да възпроизвеждат 100 процента от обема на цветовете.

Обем на цветовете

Q8F ти дава 100% обем на цветовете, което означава, че разширява обхвата на прецизните, богати и подробни цветове, които можеш да видиш на екрана.Q Contrast Elite

Наслади се необезпокоявано на времето за забавление. Открий всички фини детайли, скрити в най-тъмните сцени. С Q Contrast Elite ще виждаш всички миниатюрни аспекти от всяка сцена, дори и при напълно осветена стая.Q HDR 1500 (HDR 10+)

По-широкият обхват на яркостта и контраста на Q HDR Elite, осигурен от HDR10+, ти позволява да виждаш през погледа на режисьора. Виж детайлите, които не си могъл да видиш преди в най-светлите и най-тъмните сцени.


* Сертификацията може да е различна според модела. ** Пиковата яркост може да варира според модела и размера на телевизора.

Какво е HDR 10+

Модерна HDR технология, HDR 10+ гарантира, че всяка сцена е оптимизирана точно по отношение на цвят, контраст и детайли.UHD Alliance

Телевизорите QLED са сертифицирани от UHD Alliance като UHD Premium, като показват UHD съдържание в истинската му форма.


4K Ultra HD

Q8F отговаря на висококачествени 4K Ultra High Definition стандарти, определени от Асоциацията за потребителска електроника (CEA).


Ultra HD

Сертифицирани с логото ULTRA HD, изображенията на Q8F и екранът с ултра висока резолюция отговарят на високите технически изисквания, определени от DIGITALEUROPE.Дълъг живот

Създадени да бъдат издръжливи, квантовите точки на QLED телевизорите са неорганични. Това означава, че дисплеят не се износва с времето, а невероятните цветове и детайли, които виждаш днес, ще останат такива дори и след време.

* Какво е „прогаряне на екрана“? Прогарянето на екрана представлява постоянен дефект на дисплея на телевизора, който може да бъде предизвикан вследствие от възпроизвеждане на един и същ образ или сцена за дълъг период от време.* Изображенията са само илюстративни и имат за цел да дадат по-добра представа.Q Mastering Engine

Невероятното качество на картината на QLED телевизорите се обуславя от несравнимия Q Engine. Незабавно анализира всяка сцена, която виждаш, за да ти предложи отличен цвят, контраст и детайли.

* Изображенията са само илюстративни и имат за цел да дадат по-добра представа.
Виж картината, а не телевизора

Виж сам как Q8F подобрява зрителното ти преживяване със своята елегантност и стил.One Invisible Connection

Най-накрая! Сега всичко, включително и захранващият кабел, може да се управлява от един почти невидим кабел. Новата One Invisible Connection ти позволява да държиш устройствата си извън полезрението, като ги свържеш с One Connect Box. Време е да оформиш пространството си с 2018 Q8F.One Connect

Сега всичките ти устройства могат да бъдат свързани на едно място. Събери и свържи всичките си устройства с One Connect Box и ги скрий отстрани. Време е да оформиш пространството си, както ти харесва.

* Устройствата трябва да са свързани с One Connect.

Край на черния екран

Забрави за обичайния черен екран. Подобри интериора на дома си с новата функция Ambient Mode.


AMBIENT MODE

Декор

Придай на всекидневната си нотка цвят. Приложи интерактивен фон, който е в перфектна хармония с твоята среда посредством режима на сливане с околната среда.
Информация

Получавай ежедневна информация за времето, температурата навън и основни заглавия от новините с интерактивен фон, който придава на QLED полупрозрачен ефект.Снимки

Изживей отново всичките си спомени. Превърни всекидневната си в лична галерия, като показваш снимки от мобилното си устройство.Музика

Наслаждавай се на фонова музика във всекидневния живот. Просто възпроизвеждай музиката с гласова команда или от смартфона си, свързан чрез Bluetooth.* Спецификациите на услугата могат да варират в зависимост от региона.* Изображенията са симулирани и са само с илюстративна цел. Външният вид и спецификациите на дизайна, които не влияят на работата на продукта, могат да бъдат променяни без предизвестие. * Всички устройства трябва да бъдат в една и съща мрежа и се изисква връзка с интернет. * Преди първоначално използване се изисква приемане на Услугите, Общите условия и Политиката за поверителност за телевизионните услуги.

No Gap Wall-mount

Отнасяй се към своя QLED телевизор като към шедьовър. Окачването на стената без разстояние се използва за скрито окачване на телевизора на стената, като го съчетава красиво с интериора.

*Изображенията са само илюстративни и имат за цел да дадат по-добра представа. ** Измерено от задния край на телевизора, разстоянието може да е различно според вида на монтирането и стената.*** Окачването на стената без разстояние се продава отделно.Безграничен 360° дизайн

Гледай и се потопи максимално с безграничния 360° дизайн. Елегантен и минималистичен отпред и отзад, 4-странният безрамков екран изглежда по-широк и създава удивително кинематографско преживяване.Решението One Mount

Вземай решения за интериора си според твоите предпочитания, не според телевизора си. Решението One Mount за QLED телевизора ти позволява да поставиш телевизора си където и както поискаш. Опитай различни стилове, независимо дали ще го закачиш на стената или върху разнообразните лесно сменяеми стойки.

* Стойките Studio и Samsung Tower се продават отделно.* Стойките Studio и Samsung Tower са съвместими с 55"/65" QLED телевизори.* Действителният продукт може да се различава от показаното изображение.Стойка Studio

Стойката Studio придава на стаята ти усещане за неповторимост и елегантност. Тя изглежда зашеметяващо от всеки ъгъл и се вписва идеално в пространство ти.Стойка Samsung Tower

Samsung Tower е създадена да изглежда страхотно, където и да я сложиш, съчетавайки се плавно със заобикалящата среда.
Интелигентен начин да се насладиш на смарт телевизия

Набави си забавленията по-бързо, по-лесно и интелигентно. Личен асистент, който е на твое разположение, дистанционно устройство за управление на всичко и център за управление на всички устройства. Търси по-малко, гледай повече. Да се насладиш на телевизията никога не е било по-лесно.

* Изображенията се симулират и са само за илюстрация. Външният вид и спецификациите на дизайна, които не влияят на работата на продукта, подлежат на промяна без предизвестие.* Интелигентната услуга и графичният потребителски интерфейс (GUI) могат да се различават според модела и региона.* Всички устройства трябва да бъдат в една и съща мрежа и се изисква връзка с интернет. * Необходим е абонамент за Netflix стрийминг.One Remote Control

Лесно управлявай всички свързани устройства и съдържание само с едно дистанционно устройство. То има и функция за автоматично откриване, която автоматично свързва и обозначава всички свързани устройства. Лесно за намиране, лесно за използване. Само едно дистанционно устройство.

* Действителният продукт и дистанционното устройство може да се различават от показаното изображение.SmartThings

SmartThings превръща телевизора ти в сборна точка за всичките ти домашни смарт устройства, от хладилника до мобилния телефон. Предоставя ти безпроблемни интеракции и ти позволява да управляваш и наблюдаваш твоя смарт дом по интелигентен начин.

* SmartThings App, едно единствено приложение за всичко. * Съвместимите със SmartThings устройства могат да се различават в зависимост от региона.* Тази функция може да се различава в зависимост от мобилната и операционната система.SmartThings App, едно единствено приложение за всичко

Приложението SmartThings предлага и функции като Дистанционно управление и дори настройки за режим Ambient Mode.
Мобилна настройка

Стъпка 1

Твоят мобилен телефон и телевизор ще се свържат автоматично, като те отведат към стъпката за настройка.

Стъпка 2

Ако мобилният ти телефон е свързан с Wi-Fi, информацията за мрежата ще бъде споделена с твоя телевизор.Стъпка 3

Ако мобилният ти телефон е свързан с профил в Samsung, информацията за него ще бъде автоматично споделена с твоя телевизор.


Стъпка 4

Избери приложенията, които искаш да ползваш, и ги добави към Smart Hub. Това е! Сега просто се отпусни и се наслади на своя смарт телевизор!
* Процесът на настройка изисква профил в Samsung. Телевизорът трябва да има връзка с интернет при мобилно настройване.* Процесът по настройване може да се осъществи и чрез дистанционно управление.* Автоматичното разпознаване между мобилния телефон и телевизора може да варира в зависимост от мобилното устройство. За мобилни устройства, които не поддържат автоматично разпознаване, отворете приложението SmartThings на мобилния си телефон, за да започнете настройването.

Синхронизиране и споделяне на съдържание

Възползвай се в най-голяма степен от Samsung Cloud. Безпроблемно свържи своите смарт устройства на Samsung за синхронизиране на снимките. Сега можеш да споделяш вашите мобилни снимки и да им се наслаждаваш на екрана на телевизора или хладилника.

*Само за съвместими устройства.Известие

Бъди в течение какво се случва, без да ставаш от телевизора. Получавай изскачащи съобщения на телевизора с актуална информация за статуса на домашни IoT устройства, календарни напомняния и известия кога се излъчва любимото ви съдържание. Можеш да получаваш известия дори на мобилния си телефон.

*Само за съвместими устройства.
Steam Link

Играйте игри на големия екран безпроблемно с висококачествени графики и скорост. Приложението Steam Link ти позволява да пускаш Steam игрите си без необходимост от отделен сет топ бокс за Steam Link.* Услугата Steamlink и графичният интерфейс може да варират в зависимост от региона.* Изображенията са симулирани и само с илюстративна цел.


 

Таксите върху продажбите на електрическо и електронно оборудване на продукти, предлагани от eMAG, се внасят чрез . Информацията не се отнася до продажби на продукти от маркетплейс продавачи.

Спецификации

Основни характеристики

Диагонал дисплей 163 cm
Вид телевизор Smart TV
Технология дисплей LED
Специална технология QLED HDR
Качество на изображението 4K
Година на лансиране 2018
Цвят Сребрист
Вид на екрана Плосък

Smart TV

Операционна система Tizen
Ключови характеристики Гласови команди Mirroring

Видео характеристики

Резолюция 3840 x 2160
HDR технология HDR 10+ HLG
Технология на изображението Q Mastering Engine Supreme UHD Dimming
TV тунер DVB-C DVB-S2 DVB-T2

Аудио характеристики

Аудио технология Dolby Digital Plus Multiroom Link Stereo
Аудио система 4.1
Мощност на вградените говорители 40 W
Independent control Да

Свързаност

Wireless Wi-Fi Bluetooth
Видове портове 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 4 x HDMI 1 x RF 3 x USB

Енергийна консумация

Енергийна ефективност Class A
Електричесна консумация 215 W

Размери

Размери със стойка 1446.1 x 920.7 x 390.8 мм
Размери без стойка 1446.1 x 827.9 x 46.9 мм
Тегло със стойка 27.2 Kg
Тегло без стойка 23.1 Kg
Размери на опаковката 1617 x 965 x 192 мм
Тегло бруто 38.3 Kg

Аксесоари

Съдържание пакет: Захранващ кабел Дистанционно Инструкции

Монтиране на стена

VESA съвместимост 400 x 400

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)


eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!