Описание

Мислите, че знаете какво означава един добър телевизор?
Помислете пак!


Изпитайте по-голям диапазон от цветове

Светът ни е пълен с цвят, от зеленините на Амазонка до червените тонове на вътрешните части на Австралия – но вероятно никога не сте ги виждали възпроизведени толкова реалистично на вашия телевизионен екран. Вече можете да видите всеки цвят както е в реалността в ярък, естествен детайл

 

Съживете снимките си

Топли залези, светли очи, по-вълнуващо действие - X-Reality PRO добавя допълнително измерение на ясното изображение към всичко, което гледате. Въз основа на база данни от визуална информация, тази функция анализира и подобрява всяко едно изображение - особено добра е при лица и цвят на кожата.

 

Вашият смартфон на вашия телевизор

Искате да гледате парти снимки от вашия смартфон на екрана на вашия телевизор? Без сложни настройки. Просто поставете вашия смартфон с активиран NFC с едно докосване срещу предоставеното дистанционно управление, за да гледате снимки, видеоклипове, музика, игри и приложения от вашия телефон на вашия телевизор.

 

shopping assistant icon
С Търсачката за продукти намери лесно, това което искаш
Избери правилния продукт

Спецификации


Производител: Sony

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

1 ревю


Пламен Назаров

07 дек 2013

Най-добро сотношение цена/качество

Описание на основните технологии и функции, които телевизора притежава,както и предимства и недостатъци.

За:: Ползвам го от няколко дена по точно от 1 вечер:)) Успях да се порова из функцийте които предлага.. Отлична картина и звук. Телевизора притежава няколко технологии за интелигентно намаляване на шума, автоматично регулиране на осветеността спрямо гледаното съдържание,както и една от най-добрите технологии X-Reality PRO и Motionflow 200Hz осигуряващи качествено и плавно съдържание. Поддържа USB flash памет и външен хард диск. Също така и добре познатите ни аудио формати Dolby Digital, Dolby Digital Plus и Dolby Pulse. В допълнение с WI-FI DIRECT ще откриете един нов свят на мултимедийно съдържание.

Против:: Като цяло няма недостатъци,но все пак един минус е че поддържа само около 3&4 типа формати за снимки. - За останалите типове съдържание е ок.Друг минус също така е че на няколко клипове заснети с компактен фотоапарат не успява да ги възпроизведе като изписва неразпознат аудио файл,кодек или нещо от този сорт.,както и при форматът. M2ts не иска да го възпроизведе. И последно за да ползвате функцията за безжично свързване трябва да притежавате рутер, за да създадете домашна мрежа и да свържете телевизора към нея.

Добави коментар

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!