Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Помагалото съдържа примерни тестове, съобразени с изискванията за входно и изходно оценяване на знанията, уменията и компетентностите на учениците от 5. до 7. клас по история и цивилизация. Тестовете, включени в книжката, са разработени са за две групи, с еднаква сложност, като всеки тест заема две страници. Задачите проверяват степента на усвояване на знанията, на специфичните за предмета умения и формираните компетенции. Съобразени са с учените програми и действащите учебници.

Тестовете са разработени по новия формат на национално външно оценяване след 7. клас. това ви дава възможност да запознаете учениците с изискванията към този тип тест и да осъществите ранна подготовка за изпита. Всеки от дванайсетте теста в помагалото включва еднакъв брой задачи (16) и се оценява с еднакъв брой точки. Първата част се състои от 13 задачи с избираем отговор, с четири варианта на отговор, само един от които е верен. Задачи 14 - 16 са с отворен отговор и проследяват специфичните за предмета умения за хронологично и пространствено ориентиране чрез линия на времето и историческа карта, както и уменията за анали на писмен исторически извор и изображение. Тестовете за входно ниво проверяват в каква степен са усвоени основни понятия, факти и закономерности, необходими за надграждане през учебната година. Тестовете за изходно ниво проверяват знанията, уменията и компетенциите, придобити през учебната година, и изискани от учебната програма за съответния клас..

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2015
Автор Илонка Попова
Жанр История и цивилизация
Брой страници 28
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка Тестове
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 6. клас 7. клас 5. клас

Производител: Илонка Попова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image