Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Помагалото съдържа примерни тестове, съобразени с изискванията за входно и изходно оценяване на знанията, уменията и компетентностите по математика на учениците от 5. до 7. клас. В помагалото ще откриете: два варианта (две групи) на тестове за входно и изходно ниво за 5. клас; два варианта (две групи) на тестове за входно и изходно ниво за 6. клас; два варианта (две групи) на тестове за входно и изходно ниво за 7. клас; отговори и указания за оценяване.
Всеки тест съдържа: 10 тестови задачи с избираем отговор (правилният отговор е само един от четири възможни); 3 задачи с кратък свободен отговор; 1 задача с разширен свободен отговор (оставено е място учениците да опишат и аргументират решението на задачата). Тестовете за входно ниво проверяват в каква степен са усвоени основни понятия, формули и закономерности, необходими за надграждане през учебната година. Тестовете за изходно ниво проверяват знанията, уменията и компетенциите, придобити през учебната година, и изискани от учебната програма за съответния клас.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2015
Автор Таня Стоева Мария Лилкова
Жанр Математика
Брой страници 32
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка Тестове
Тип Мека
Колекция Училище
Категория 6. клас 7. клас 5. клас

Производител: Таня Стоева

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image