TIARA GALIANO

Верига магазини TIARA SHOP е един от водещите търговци в България в продажбата на дамско и мъжко бельо, бански костюми, чорапи и чорапогащи, нощници и пижами. Тиара Галиано ЕООД е производител на дамско бельо и бански костюми с марката TIARA GALIANO, както и официален дистрибутор на българско мъжко бельо LORD и GERONIMO, италианско бельо PIERRE CARDIN и LAURA BIAGIOTTI, италиански чорапогощи OMSA и TRANSPARENZE, български ежедневни чорапи SONIC MOD. TIARA SHOP се стреми да предлага най-широката гама отпродукти на предлаганите марки, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за верига магазини TIARASHOP. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо TIARASHOP предлага само висококачествени продукти с доказано качество, бързи срокове на доставка и специално отношение към всеки клиент.

Верига магазини TIARASHOP търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и богат избор.

 

Фирмена информация

Име: ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД

Булстат: BG202474764

Адрес: София, бул.Христо Ботев 92

МОЛ: Галя Илиева

E-mail: tiaragaliano@emag.bg

Прочети повече

Продуктови категории

1163 Продукта
Играчки & Детски артикули
Дрехи и обувки (48)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от TIARA GALIANO са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • През период 2015-09-10 - 2019-11-21 поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 3.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 дни. В този случай ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 15 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

В случай на фабричен дефект, грешно изпратен размер или друга причина по вина на търговеца, която е установена след получаването на продукта, клиент го връща или заменя за сметка на търговеца. След постъпила заявка за връщане или замяна на продукт се изпраща куриер до адрес на клиент.  

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След постъпила заявка за връщане или замяна на продукт се изпраща куриер до адрес на клиент. 

Суми по върнати поръчки се възстановяват по Банков път или с наложен платеж.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Ще приемаме връщане и замяна на продукти, само ако са неизползвани, в оригиналните си опаковки и с прикрепени всички етикети към тях. По хигиенични причини не можем да приемем връщане на продукт, който е бил носен или е бил в директен контакт с кожа.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Ако не сте оператор на лични данни: Потребителитесеуведомяват, че ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД не е администраторналичниданнипосмисъланаЗаконазазащитаналичнитеданни (ЗЗЛД). СъгласноЗаконазазащитаналичнитеданни, потребителятимаправонадостъпдособственитесиличниданни, които е предоставил и састаналиизвестнина ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД,както и напоправканатезиличниданни. Създавайкипоръчка в сайта emag.bg затозипродуктпотребителитеизричносесъгласяватпредоставенитеоттяхличниданнидабъдатобработвани от ТИАРА ГАЛИАНО ЕООД поелектроненпътпридоставканапоръчанистоки и принеобходимостотпомощотслужителнафирмата.