TOOLSYSTEMS

TУЛСИСТЕМС ЕООД е дистрибутор на машини, аксесоари и техническа химия предназначени за строителството и ремонтните дейности. Част от марките, които Тулсистемс ЕООД предлага са:

FELISATTI - Електроинструменти от Испания

NORTON - Карбофлексните и диамантени дискове (част от групата на Saint-Gobain).

ЕCO-SERVICE - Технически спрейове от Италия

MAKITA – Професионални електроинструменти и аксесоари

DEWALT – Професионални електроинструменти и аксесоари

STATUS - Електроинструменти и аксесоари

STANLEY – Ръчни инструменти и аксесоари

CMT – Професионални циркулярни дискове, фрезери, ножови триони и аксесоари. Произвеждани в Италия от 1962 г до сега.

Тулсистемс ЕООД се стреми да предлага най-широката гама разнообразие на продукти, като целта е да се постигне 100% удовлетвореност на клиента! Ето защо Тулсистемс ЕООД предлага надеждни и качествени продукти от реномирани производители,  бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ.

Фирмена информация

Име: ТУЛСИСТЕМС ЕООД

Булстат: 201582534

Адрес: Александър Малинов 85, София

МОЛ: Петър Атанасов

Тел. за връзка: 0887088797

E-mail: toolsystems@emag.bg 

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

2090 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (3)
Джаджи & Smart технологии (3)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Електроника (2)
Видеокамери & Аксесоари (2)
Малки електроуреди
Прахосмукачки и ютии (15)
Дом, Градина & Petshop
Почистване и поддръжка (2)
Книги, Офис и Подаръци
Всичко за офиса (4)
Играчки & Детски артикули
За детската стая (1)
Игра на открито (1)
Спорт & свободно време
Тенис, Бадминтон & Тенис на маса (1)
Авто & Направи си сам
Автомобилна електроника (4)
Автомобилни крушки и акумулатори (25)
Електрическо оборудване (1600)
Осветление & Електроматериали (23)
виж всички категории

Полезна информация

Потребителят може да върне продукт закупен от Тулсистемс ЕООД  по следните 2 начина:

1.     Да изпрати следните данни на имейл toolsystems@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Тулсистемс ЕООД  ще се свърже с него.

2.     Да се свърже с нас на телефон: 0887088797, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

ЗаТулсистемс ЕООД

Адрес: Офис на СПИДИ в София, Младост 4, Бизнес Парк София,

Тел: 0887088797

Предпочитан куриер: СПИДИ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Тулсистемс ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Тулсистемс ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Тулсистемс ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от Тулсистемс ЕООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Тулсистемс ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок, стоката се изпраща до упоменатия в гаранционната карта адрес, за сметка на съответния сервиз. След отстраняване на повредата - се връща на клиента отново за сметка официалния сервиз. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията. В случай на получаване на пратката от куриер, платежният документ представлява товарителницата от куриера на която пише „Пощенски Паричен Превод“. Този документ замества касовата бележка за удостоверяването на полученото плащане.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Потребителите се уведомяват, че Тулсистемс ЕООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Тулсистемс ЕООД, както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани и изпращани по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от TOOLSYSTEMS са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2017-10-02 Стойността на таксата за доставка е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.