Описание

Тренажор за коремните мускули inSPORTline Ab Lifter Easy е подходящ за укрепване не само на коремните мускули, но също така и за ръцете, бедрата и седалището. Упражненията са базирани на динамичното движение върху наклонен борд, ползвайки собственото тегло като съпротивление. Фиксирайки коленете си между подложките (ролери) от пяна, трябва да повдигнете долната част на тялото си в позиция на дъга. Това ви принуждава да извършите обратни коремни преси, натоварвайки ефекттивно цялот тяло. Само 5 минути упражнения на ден и резултатите ще дойдат скоро.Конструкцията на уреда е изработена от здрав стоманен материал, с профил на рамката 27 мм, което осигурява отлични стабилност и товароносимост. Тренажор за коремните мускули inSPORTline Ab Lifter Easy е оборудван с лесен за работа компютър, покзващ всички необходими данни - време, брой движения, калории, брой движения в минута. Предлага 4 нива на натоварване, меки подложки от пяна, не-плъзгащи се ръкохватки и механизъм за сгъване, благодарение на който след тренировка можете да приберете уреда зад гардероба, или под леглото.
Техническо описание:Ефективен тренажор за коремните мускулиМасивна стоманена конструкцияСпециално покритие с повишена устойчивостПрофил на рамката - 27 мм.4 нива на натоварване (лесно, средно, силно, екстремно)LED компютърКомпютър - време, брой движения, калории, брой движения в минутаНе-плъзгащи се ръкохваткиМеки подложки (ролки) от пянаНе-плъзгащи се кракаМеханизъм за сгъванеДиаметър на пдоложките от пяна - 75 мм.Размери - Д148 x Ш55 x В35 (ниво на натоварване - лесно)Размери в сгънат -Д130 x Ш55 x В17Товароносимост - 100 кг.Тегло - 8.5 кг.Подходщя за укрепване на коремните мускули, бедрата, седалището и ръцете

Спецификации

Характеристики

Тип продукт Уреди за корем
Максимална позволена маса (кг) 100 кг
Тегло (кг) 8.5
Цвят Черен
Зона от тялото За горната част на тялото
За Мъже Жени
Размери на топка (см) 148 x 55 x 35 см

Производител: inSPORTline

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image