Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: THB Distribution

4000 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Isotronic SPACE DOG II Мобилен уред с ултразвук против кучета (кучегон) и котки. Предпазва надеждно от неочаквана реакция на злобни кучета. Сигурна защита от Германия. Кучегон с батерии Isotronic SPACE DOG II за отблъскване на кучета и котки с ултразвук. Идеален за джогинг, колоездене, разходки и за други места, където хората желаят надеждна защита срещу кучешки или котешки атаки.

Специален бутон (GOWAY превключвател) генерира високо ефективен сигнал като защита срещу приближаващите кучета. Генерира се също лъч светлина за допълнително ослепителност, което отблъсква животните. Интегрираната LED-лампа помага да има светлина в различни ситуации, например пред входни врати вечер.

С помощта на излъчване на ултразвукови сигнали от деапазон 24-49 kHz и сила на звука 80 dB, които са непоносими за кучета и котки, както и със специален бутон за заслепяващ лъч Isotronic SPACE DOG II осигурява надеждна защита и прогонва нежеланите и злобни животни.

Иновативен мобилен уред със специална SFT система, която не позволява на животните да привикнат към излъчвания сигнал. Ефективен обхват: около 6 м радиус. Качество от Германия за ефективна борба срещу кучета и котки.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Капан
За Универсален
Препоръчителна зона на покритие 6 м²
Свойства Non-toxic
Брой 1

Производител: Isotronic

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image

Разширете бизнеса си!