Вали Компютърс

Вали Компютърс

Обща информация

Вали Компютърс” ООД е основана през 1991 година. Ние сме директен вносител и дистрибутор на над 80 световни марки. Осигуряваме национално покритие, чрез седем офиса в страната, отлично организирана логистика със собствен експресен транспорт, 10 сервизни автомобила и компетентен търговски екип.Широкото портфолио на ВАЛИ Компютърс и доверието на международно признати марки ни правят предпочитания партньор на търговски вериги, корпоративни клиенти, интернет магазини, търговци на едро и дребно. Амбициозният екип от професионалисти осигуряват на клиентите ни професионалното изпълнение на комплексни и сложни клиентски решения, включващи сървъри, сторидж устройства за съхранение на информацията, изграждането на компютърни мрежи и други.

Фирма: Вали Компютърс

Адрес: ул. Самуйл 6, Велико Търново, Велико Търново, 5000

ЕИК: 104518906

IBAN: BG28UBBS78221010242913

Банка: Обединена Българска Банка

Телефонен номер: 0879009680

И-мейл: vali@emag.bg

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

4749 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
Големи електроуреди
Малки електроуреди
Kухненски уреди (3)
Здраве и красота
Здраве & Wellness (4)
Дом, Градина & Petshop
Градински мебели (5)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти продавани от търговец са изпратени чрез бързата куриерска услуга на .
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя. Стартиращо от 2017-02-13 поръчки с по-висока стойност от 29.99 лв ще се изпратят с безплатно.
таксата за доставка за поръчки на стойност под 29.99 лв е 3.99 лв.
Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: vali@emag.bg или тел. 0878415995.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл vali@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Вали Компютърс ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Вали Компютърс по телефона, номерът за връзка е 0878415995.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 02 492 7200.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Вали Компютърс ООД

Адрес: ул.Самуил 6 , Велико Търново , 5000

Тел.: 0878415995

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Вали Компютърс ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Вали Компютърс ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Вали Компютърс ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продуктите, предлагани от Вали Компютърс, за които е приложимо, ползват гаранция от 12 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Вали Компютърс ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на Вали Компютърс в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Вали Компютърс. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Вали Компютърс. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0879009680 или и-мейл vali@emag.bg

Потребителите се уведомяват, че Вали Компютърс ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Вали Компютърс ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Вали Компютърс ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.