Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

1.59999 лв.

Месечни вноски
от 13333 лв.
Виж повече

финансиране от 13333 лв. / месец виж повече

В наличност при доставчик
Още човека гледат този продукт в момента.

Други оферти (1 оферта)

Product image

Доставка до 8 дни

Предлаган и с доставка от MELAROX
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

1.59899 лв.

Описание

 

   
Функции и спецификации

LCD екран


LCD екранът показва информация в реално време за работата на вертикалната прахосмукачка Dyson V11 Absolute. С натискането на един бутон ще можете да избирате от 3-те режима на почистване, ще виждате нивото на батерията и ще бъдете предупреждавани всеки път, когато прахосмукачката трябва да бъде почистена.
   
3 режима на почистване

Вертикалната прахосмукачка Dyson V11 Absolute ви позволява да избирате от 3 режима на почистване: Автоматичният режим регулира автоматично мощността, за да се адаптира към различни видове повърхности, режимът Еко осигурява време за работа от около 60 минути, а режимът Boost е идеален за дълбоко и интензивно почистване на повърхности.
   
Система за почистване Point & Shoot

Благодарение на интелигентната система за почистване “point and shoot,” съдържанието на събирателния контейнер се изпразва с едно движение. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете червената дръжка и капакът на контейнера ще се отвори, за да се изпразни съдържанието.
   
Мотор Digital Dyson V11

Моторът от последно поколение Dyson V11 осигурява два пъти повече мощност на засмукване от конвенционалните вертикални прахосмукачки.
   
14 интегрирани циклона

14-те интегрирани циклона генерират сила от над 79 000 g за улавяне на всички прашинки от въздуха. По този начин всички повърхности се почистват старателно.
   
Високопроизводителна система за филтриране

Системата за филтриране на въздуха улавя до 99,97% от частиците с размер до 0,3 микрона като излизащият въздух е пречистен.
   
Накрайник за почистване High Torque

Моторизираният накрайник High Torque с технология DLS (Dynamic Load Sensor) автоматично адаптира смукателната мощност в зависимост от повърхността.
   
Накрайник за почистване Soft

Накрайникът за почистване Soft е изработен от мек материал, идеален за почистване на лъскави повърхности като паркет и теракот.
   
Накрайник за почистване Combi

Накрайникът за почистване Combi има специална функция: с просто натискане на бутон превключвате от широк накрайник към четка за деликатни повърхности.
   
Накрайник за почистване на тесни пространства

Накрайникът за почистване на тесни пространства (Crevice tool) ви позволява да достигнете дори до тези на пръв поглед недостъпни места, например зад шкафовете или в ъглите.
   
Малък накрайник за почистване

Моторизираният малък накрайник за почистване е идеален за стъпала и малки пространства.
   
Малък накрайник за почистване, тип четка

Малкият накрайник за почистване разполага с найлонови тънки влакна за почистване на деликатни повърхности и текстилни материали.

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Вертикална прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Акумулатор
Тип настилка Килим Под
Функции Миещ се филтър
Дълбочина 261 мм
Ширина 250 мм
Височина 1261 мм
Тегло 3.05 Kg
Цвят Сив/Син

Технически спецификации

Мощност на почистване 145 W
Захранващо напрежение 29.4 V
Автономия на акумулатора до 1 h
Капацитет 0.76 l

Производител: Dyson

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

1 ревю


Жанет Георгиева

15 окт 2020

Много съм доволен

Проверена поръчка

Страхотно удобна, лека и мощна това е прахосмукачката.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!