Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:

99900 лв.

Доставка до 8 дни

Описание

 
Максимален обхват

Всякакви възможности: независимо дали трябва да почиствате под плоски мебели или праха от тавана, с Triflex HX1 PowerUnit разположен отгоре, имате максимална гъвкавост. С прахосмукачката много лесно се достига под легла или шкафове - за идеално чиста къща.
   
Почистване без усилия

Перфектна за големи повърхности: поставете PowerUnit в долната част на вашата прахосмукачка Miele Triflex HX1. Това е много удобен начин за почистване на големи помещения или зони - като дълги коридори или просторни дневни. Лекият дизайн прави прахосмукачката много лесна за употреба. А в случай че имате нужда от почивка от почистването от време на време, тя е оборудвана с функция за вертикално задържане.
   
Максимална гъвкавост във всяка ситуация

Конфигурацията Triflex HX1 се адаптира перфектно към вашите нужди. Така можете да се насладите на максимална гъвкавост, докато почиствате. Трябва ли да се отървете от прах от големи пространства, като хола или спалнята? Просто поставете PowerUnit с висока вместимост в долната част на устройството. Преместването на PowerUnit в горната част ви дава достъп под плоски мебели и можете лесно да почистите тавана. Също така PowerUnit може винаги да се използва отделно от уреда за бързо почистване на мебели или автомобилни седалки. Благодарение на концепцията 3 в 1 на вашата прахосмукачка Miele Triflex HX1 можете да се насладите на още повече свобода при почистване.
   
Лесно боравене

Трябва да почистите само няколко трохи от дивана или да се отървете от праха от седалките на колата? Със самостоятелния PowerUnit това е изключително лесно: той се отделя много лесно и след това може да се използва независимо от смукателната тръба и електрочетката. Той винаги е в готовност – като ви спестява време, но почиства все така ефективно.
   
Удобна и многофункционална

Сега можете да зареждате прахосмукачката Miele Triflex HX1 наистина удобно: в зависимост от предпочитаната от вас конфигурация можете да зареждате уреда с PowerUnit както в горната, така и в долната позиция. За да не пробивате дупки в стената за стенната конзола, можете да прекарате кабела директно в батерията. Нямате контакт там, където държите прахосмукачката си? Не се тревожете – можете да заредите батерията и извън уреда.
   
Идеално съхранение

Тази полезна стенна конзола ви позволява да държите вашата прахосмукачка Miele на стената заедно с комплекта от три аксесоара. Това спестява място, което може да се използва за други неща.
   
Бързо изпразване

Пълен ли е контейнерът за прах на вашата прахосмукачка Miele Triflex HX1? Функцията Twist2open ви позволява да го отворите лесно – с едно завъртане. Контейнерът се отваря веднага и можете удобно да изхвърлите праха в кофата.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Вертикална прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Акумулатор
Тип настилка Различни повърхности
Тегло 3.64 Kg
Цвят Червен/Сив

Технически спецификации

Мощност 170 W
Захранващо напрежение 25.2 V
Автономия на акумулатора до 60 min
Капацитет 0.5 l

Производител: Miele

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!