Спецификации

Характеристики

Приложимост LCD PDP
Други 100 влажни кърп (140 x 140 мм)

Производител: A+

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (10 ревюта)


Оценка на продукта:

2.6 (10 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Аслан

22 Мар 2018

Недомислен безполезен продукт

За жалост не виждам никаква стойност в кърпичките. Трябва да използваш няколко броя, защото с първите 2-3 само размазваш. Самите кърпички пускат влакна, така че вече чистият екран е покрит с бели косъмчета. Самата кутия винаги оставя една кърпичка отвън която пречи на капачето да се затвори и трябва или да скъсаш още една кърпичка с надеждата да можеш да прибереш остатъка, или да я оставиш полу отворена и кърпичките да изсъхнат.

Проверена поръчка

Не препоръчвам

Най-обикновенни и то ниско качествени мокри кърпички.Не стават за почистване на екран.Размазват и оставя следи и черти.

Проверена поръчка

Не препоръчвам

Наистина страшно безполезни кърпи, в пъти по-лоши от най-обикновенните такива. Помислих, че проблема явно е в мен, но след прочита на някои ревюта, определено не мисля, че проблема е в моя телевизор:)

Проверена поръчка

Изключително лош

Нищо не правят, само повече размазват

Виолета

04 окт 2016

Проверена поръчка

Препоръчвам

Отлично съотношение цена-качество. Лесни за използване и с чудесен ефект.

Проверена поръчка

Доволен

Кърпи като кърпи:)

Проверена поръчка

Среден

Не съм очарована. Очаквах да почистват до блясък, а те по-скоро замазват. Ако има петна ги почистват, но екрана не става идеално черен, а се виждат кръгове. Може в мен да е грешката, не знам.

Проверена поръчка

Много съм доволен

много съм доволен

Пропуснете, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Купих ги, още когато ревютата бяха само позитивни. Съжалявам, че го направих, замазват, определено не са за лед екрани, оставят и следа след почистването: с две думи, ефектът е нулев! Определено НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

kosta stefanov

20 Май 2017

Проверена поръчка


Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image