Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Булфиск

26900 лв. (- 7% )

24900 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Водоструйка C 120.7-6 EU се предлага фабрично с надеждна метална помпа за високо налягане. Това осигурява много по-продължителен режим на работа и дълъг живот на машината. Термичната защита и автоматичната старт-стоп система помагат за голямата издъжливост на модела. Благодарение на тези системи, дори и при по-интензивни почиствания се предпазват основните компоненти – помпа и мотор. Този модел водоструйка на NILFISK предлага несравнимо по-голям дебит на водата от конкурентите си – 440 l/h, което е най-важният показател за бързото отмиване на всякакви замърсявания. Дебитът на водата е количеството вода, което излиза от машината за единица време. Може да се подава топла входяща вода до 40°C. В комплекта на моделът стандартно са включени – водна дюза, ротационна дюза и съд за препарат, който се монтира на струйника. Всички дюзи, накрайници и опционални аксесоари са поставят лесно, с „клик“ система на струйника, без необходимост от завиване или допълнителни инструменти. Стандартно в окомплектовката е включена и игла за отпушване на дюзите при запушване. Опционално се предлагат много аксесоари, накрайници и системи за допълване на основните функции на водоструйката.

Спецификации

Главни характеристики

Тип захранване Мрежово
Функции Помпа
Цвят Син/Черен

Размери

Дължина 240 мм
Ширина 240 мм
Височина 660 мм
Тегло 6.7 Kg
Дължина на маркуча 6 м
Дължина на кабела 5 м

Технически характеристики

Мощност 1400 W
Максимално налягане 120 bar
Максимален дебит 440 l/h
Максимална температура 40 C

Производител: Nilfisk

Цената на продукта включва разходи от 1 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


5

4 ревюта


Васил Ковачев

31 яну 2018

Много съм доволен

много добър продукт. препоръчвам

Добави коментар

Васил Ковачев

21 яну 2018

Отличен

много добра машина. за парите си чисти перфектно. високо налягане и голям дебит. почти като тези на автомивки на самообслужване. дано изкара по дълго от керхера.
препоръчвам

Добави коментар

Тодор Димитров

28 фев 2018

Много съм доволен

Изглежда добре, работи добре!

Добави коментар

Васил Ковачев

20 яну 2018

Оценка 6

много добър дебит и налягане за мъника. дано изкара и повече от гаранцията.
отличен продукт за домашна автомивка.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image