Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Описание

Външната антена Funke ABM4595 е подходяща за цифрова ефирна телевизия DVB-T, DVB-T2. Антената е предпочитана от потребители, които имат много ниско ниво на сигнала в тяхното населено място или никакво. В редица случаи тази антена е помогнала на потребителите да уловят сигнал, дори там където е зададено, че няма такъв. Funke ABM4595 е подходяща за отдалечени места сред гори и планини, където е необходимо да се достигне до предаватели на повече от 70 км. В зависимост от пречките по пътя на сигнала, антената дава резултати дори и на 100 км отдалеченост. Антената Funke ABM4595 е активна антена и като такава е необходимо да се захрани посредством 5V чрез декодер или външен адаптер, т. нар. power inserter. В противен случай няма да работи на пълна мощност. Антената разполага с най-модерната технология за нисък шум на усилвателя за стабилен сигнал и вградени филтри против смущения като WiFi и LTE 4G мрежи.
В комплекта ще намерите всичко необходимо за монтажа и закрепването на антената - винтове, гайки, клипсове, скоба. Сглобяването на антената не изисква инструменти, което я прави лесна за използване. Елементите на антената отново са произведени от специално обработен алуминии, което позволява експлоатация от -40 градуса до +50.

Спецификации


Производител: Funke

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!