Унисек системи за сигурност

“Унисек системи за сигурност” ООД е създадена през 1996 г. Една от водещите фирми в проектирането, изграждането и доставката на: сигнално-охранителни системи,пожароизвестителни, видеонаблюдателни, видеодомофонни и аудиодомофонни системи, електрооборудван

Фирма: Унисек системи за сигурност

Адрес: ул. "проф. д-р Димитър Добрев" 8, Studentski grad, Sofia city,

ЕИК: 121152471

IBAN: BG17RZBB91551066704110

Банка: Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

Телефонен номер: 35924181895

И-мейл: unisec@emag.bg 

Прочети повече

Продуктови категории

127 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (1)
Джаджи & Smart технологии (2)
Компютри & Периферия
Wireless & Системи за наблюдение (6)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (5)
Малки електроуреди
Kухненски уреди (6)
Играчки & Детски артикули
За детската стая (3)
Спорт & свободно време
Велосипеди, екипировка и аксесоари (1)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Унисек системи за сигурност са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2017-07-18 поръчки с по-висока стойност от 200 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 200 лв е 6 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продуктите, предлагани от Унисек системи за сигурност, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Унисек системи за сигурност ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на Унисек системи за сигурност в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Унисек системи за сигурност. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Унисек системи за сигурност. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 35924181895 или и-мейл unisec@emag.bg 

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: unisec@emag.bg или тел. 35924181895.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл unisec@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Унисек системи за сигурност ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Унисек системи за сигурност по телефона, номерът за връзка е 35924181895.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Унисек системи за сигурност ООД

Адрес: ул. "проф. д-р Димитър Добрев" 8, Studentski grad, Sofia city

Тел.: 35924181895

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Унисек системи за сигурност ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Унисек системи за сигурност ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Унисек системи за сигурност ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Потребителите се уведомяват, че Унисек системи за сигурност ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Унисек системи за сигурност ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Унисек системи за сигурност ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.