INTELFARM


Обща информация

ИНТЕЛФАРМ ООД е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. ИНТЕЛФАРМ ООД предлага широка гама продукти от категория Beauty & Children & Toys: Beauty Стремежът на ИНТЕЛФАРМ ООД е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

ИНТЕЛФАРМ ООД е един от (водещите търговци) в България в продажбата на: продукти за грижа за тялото, както и декоративна козметика и четки за коса, грим, бръснене и зъби

Фирма: ИНТЕЛФАРМ ООД

Адрес: ул.Димитър Петков No 22, ет. 4, ап. 13, Pazardjik, Pazardzhik,

ЕИК: 112534995

IBAN: BG88UNCR70001520956934

Банка: UniCredit Bulbank AD

Телефонен номер: +359884373939

Поддържа: Намерете отговори в eMAG Help

Статут: Търговец

Полезна информация

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ИНТЕЛФАРМ ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ИНТЕЛФАРМ ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ИНТЕЛФАРМ ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Политика за връщане

В случай, че желаете да върнете продукти, поръчани от този партньор на eMAG Marketplace, можете да го направите чрез Куриер / Шкафче. Всеки продавач от платформата eMAG може самостоятелно да определи начина, по който приема връщане, така че е важно да се консултирате с този раздел, преди да направите заявка за връщане. По-долу можете да намерите цялата политика за връщане на нашия партньор:

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: office@intelfarm.com или тел. +359884373939.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл office@intelfarm.com:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ИНТЕЛФАРМ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ИНТЕЛФАРМ по телефона, номерът за връзка е +359884373939.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ИНТЕЛФАРМ ООД

Адрес: ,

Тел.: +359884373939

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай ИНТЕЛФАРМ ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ИНТЕЛФАРМ ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ИНТЕЛФАРМ ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от ИНТЕЛФАРМ ООД, за които е приложимо, ползват гаранция, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ИНТЕЛФАРМ ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ИНТЕЛФАРМ ООД,в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ИНТЕЛФАРМ ООД, След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ИНТЕЛФАРМ ООД,. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0884373939 или и-мейл intelfarm@emag.bg

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от INTELFARM са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • ● За периода 03/05/2023 - 31/12/2023, всички поръчки със стойност по-голяма от 80 лв e 6 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 80 лв e 6 лв.
  • Стартиращо от 2022-06-07 поръчки с по-висока стойност от 70 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 70 лв е 8 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

532 Продукта (виж всички)
Здраве и красота
Парфюми и комплекти (25)
Дом, Градина & Petshop
Декорации (3)
Играчки & Детски артикули
Дрехи и обувки (2)
Игри и играчки (44)
виж всички категории