Ofisitebg

Обща информация

Идеята за ОфисиТЕ се появи през 1999г.,и създадохме фирма Офисите ООД , която управлява магазини с общото търговско наименование “ОфисиТЕ – всичко за Вас и Вашият бизнес”.

Създадохме магазини за продажба на канцеларски материали, книжарница, ученически пособия, телефони, офис техника, компютри, бяла и черна техника, касови апарати, програмни продукти, ксерокс услуги и подвързване, цветя, сувенири, каса Изипей, Лото пункт, Складов и счетоводен софтуер, лизинг и кредити, както и куриерски услуги като франчайз със Лео Експрес!

Опитахме се да създадем в малкия град не само търговски обекти, но и възможност за удоволствие от пазаруването. Нашето виждане е да Ви обслужим комплексно, с усмивка, и пазаруването за Вас да е едно удоволствие. Това е нашето верую – защото Вие сте важни за нас. Липсват ни възможностите на големите вериги за асортимент, но правим всичко възможно да отговорим на Вашите изисквания и заставаме с нашите лица и имена зад това, което правим. При нас ще се чувствате като у Вас, при нас ще се борим за Вашите желания, при нас ще правим всичко възможно да сме Ви полезни!!!!!

Офисите ООД

Фирма: ОФИСИТЕ ООД  

Адрес: гр. Първомай 4270 ХРИСТО БОТЕВ No 1А

ЕИК: 160028005

IBAN: BG35STSA93000011990406

Банка: DSK Bank EAD

Телефонен номер: 0700 900 81

И-мейл: ofisitebg@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

2108 Продукта (виж всички)
Здраве и красота
Козметика & Продукти за лична грижа (3)
Играчки & Детски артикули
За детската стая (2)
Майчинство и бременност (1)
Игри и играчки (10)
Всички играчки за децата (1)
Спорт & свободно време
Свободно време (3)
Куфари & пътни чанти (1)
Авто & Направи си сам
Автомобилни крушки и акумулатори (1)
Електрически превозни средства (1)
Поддръжка и автокозметика (4)
Осветление & Електроматериали (5)
виж всички категории

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от ОФИСИТЕ ООД, за които е приложимо, ползват гаранция от 24 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от ОФИСИТЕ ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

 • адрес и телефон на оторизираните сервизи
 • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
 • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ОФИСИТЕ ООД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ОФИСИТЕ ООД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ОФИСИТЕ ООД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0700 900 81 или и-мейл ofisitebg@emag.bg

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: ofisitebg@emag.bg или тел. 0700 900 81

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл ofisitebg@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ОФИСИТЕ ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ОФИСИТЕ ООД по телефона, номерът за връзка е 0700 900 81.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ОФИСИТЕ ООД

Адрес: Гр. Първомай 4270 Ул. княз Борис І №28

Тел.: 0700 900 81

Предпочитан куриер: Лео Експрес

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай ОФИСИТЕ ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ОФИСИТЕ ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ОФИСИТЕ ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ОФИСИТЕ ООД  е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) с удостоверение на лични данни № 335726. Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ОФИСИТЕ ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ОФИСИТЕ ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от Ofisitebg се изпращат чрез бърза доставка от куриер. 
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 300 лв и съдържащи продукти от категория Мобилни телефони Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 300 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Касети, тонери и други консумативи Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Компоненти & Периферия Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория PC Периферия Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Книги Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Книги_ Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 500 лв и съдържащи продукти от категория Офис консумативи Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 500 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Аксесоари за мобилни телефони Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се доставят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Телевизори и Аксесоари Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-20 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Апарати за лична хигиена, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-20 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Лична хигиена, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Дистанционни, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Дистанционни DSLR, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Антени TV и аксесоари, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Антени, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Wireless, e 4.99 лв.

Стартиращо от 2017-12-05 стойността на доставка е 5.99 лв.

 • Стартиращо от 2017-12-06 ще се доставят безплатно всички поръчки съдържащи продукти от категория Кафемашини .

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Продукти предлагани от Ofisitebg са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 300 лв и съдържащи продукти от категория Мобилни телефони .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 300 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Мастилени касети за принтери .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Компоненти & Периферия .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория PC Периферия .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Романи .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Книги_ .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 500 лв и съдържащи продукти от категория Офис консумативи .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 500 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 100 лв и съдържащи продукти от категория Аксесоари за мобилни телефони .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 4.99 лв.
 • ● Стартиращо от 16/11/2017 ще се досатвят безплатно само поръчки със стойност по-голяма от 50 лв и съдържащи продукти от категория Телевизори и Аксесоари .
  Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 50 лв e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-20 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Апарати за лична хигиена, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-20 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Лична хигиена, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Дистанционни, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Дистанционни DSLR, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Антени TV и аксесоари, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Антени, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-11-21 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Wireless, e 4.99 лв.
 • Стартиращо от 2017-12-05 Стойността на таксата за доставка е 5.99 лв.
 • Стартиращо от 2018-06-11 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Кафемашини, e 5.99 лв.
 • Стартиращо от 2019-11-13 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Храна за кучета, e 9.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.