Оценка от клиенти:

Предлаган от : Galaxy Bulgaria

Други оферти

Описание

Осмо издание. Изданието обхваща действащи и отменени редакции на текстовете на закона. Към всеки текст е добавено авторско заглавие. Текстовете са анотирани с над 9000 препращания (разделени на четири вида) както към разпоредби от самия ЗЗД, така и от 72 други нормативни акта.
Включена е и релевантна тълкувателна практика – постановления на Пленума на ВС и тълкувателни решения на ВС и ВКС. Поместени са Принципите на европейското договорно право (PECL), подготвени от Комисията по европейско договорно право с идеята да се прилагат като общи правила на договорното право в Европейския съюз.
Изданието съдържа и справочна информация - законите, с които е изменян и допълван ЗЗД, списък на актовете, към които има препращания, азбучен указател и съпоставителни таблици на разпоредбите на ЗЗД и PECL. Изданието е под съставителството на Кристиан Таков и епредназначено за всички юристи и за студентите, изучаващи право. Съдържание: Закон за задълженията и договорите Подбрана тълкувателна практика Принципи на европейското договорно право ЗЗД - архив Справочници и указатели
·Нормативни актове, към които има препращания
·Групи актове, към които има препращания
·Закони, с които е изменян и допълван ЗЗД
·Азбучен указател
·Латински термини

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Брой страници 456
Тип Мека
ISBN 9789547309241

Производител:Konami

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият, който пише ревю за този продукт

Кликни на звездите, за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.