Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
 • Получавате 3 точки при плащане с еMAG карта виж повече

 • Проверка на пратката

 • Заявка за безплатно връщане до 30 дни виж повече

 • Включена гаранция: виж повече

  • Физическо лице: 12 месеца

15199 лв.

Месечни вноски
от 1505 лв.
Виж повече

финансиране от 1505 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.

Описание

 

 

 

 • Заваръчния апарат е токов трансформатор, който заварява с електрическа дъга, използвайки електроди с покритие MMA или TIG, които стартират електрическата дъга чрез контакт 

  Устройството е изградено по INVERTOR технология. Произвежданият ток е непрекъснат. Инверторната технология IGBT, използвана при производството на тези заваръчни апарати, ги прави по-компактни. Този тип заваръчен апарат има следните характеристики: висока енергийна ефективност, преносимост, стабилна електрическа дъга, постоянна електрическа дъга, високо напрежение при без натоварване и ниска консумация при работа на празен ход. Може да се използва за ММА заваряване на ниско легирани стомани, мед, неръждаема стомана, нисковъглеродна стомана.

  Може да се използва с основни електроди и суперрит. Заваръчната машина е функционална на голяма надморска височина, отвън и вътре в сградите. Характеризира се с компактна маса, ниско тегло, лесен за инсталиране и използване в сравнение с други продукти от същата категория Може да се използват повечето електроди с диаметър между 1,6 и 3,25 мм.

  Заваръчния апарат Detoolz има редица функции:

  VRD функция - служи за драстично намаляване на нараняванията, които могат да се получат в резултат на невнимателен контакт с електрода по време на неустойчиво заваряване:
   
 • VRD модулът автоматично превключва контролния модул в CV и задава напрежението на сигурна стойност (обикновено <13V) всеки път, когато процесът на заваряване се прекъсва за период, по-дълъг от 3 секунди;
 • VRD (устройство за намаляване на напрежението): Устройство за намаляване на напрежението на изхода. Това устройство повишава безопасността на оператора, когато заваръчната машина е включена, но не е в заваръчна ситуация. - Може да се използва с всички видове електроди, рутил, основен, неръждаема стомана, чугун.

 

Система HOT START - Функцията "Hot Start" улеснява запалването на електрическата дъга и началото на процеса на заваряване:

 • Помощ при запалване за  заваряване с електроди. Чрез краткосрочно автоматично увеличаване на заваръчния ток електрическата дъга се запалва незабавно и остава стабилна;
 • Функцията за горещ старт се настройва автоматично според избрания ток, като предлага отлични показатели за заваряване в целия токов обхват на устройството;
 • В началото на заваряването, за определен период от време, устройството ще осигури заваръчен ток, чиято интензивност ще има по-висока стойност. По този начин грундирането на дъгата става по-лесно, независимо от вида на покритието на електрода, рискът от нетопящи се области се намалява и се предотвратява "залепването" на електрода.

Функция Anti Stick:
 

 • В ситуацията, когато електродът се придържа към частта, се извършва автоматично изключване на заваръчния ток. Електродът не гори и е възможно лесно да се отдели от материала.


Функция Arc Force:
 

 • Той произвежда дъга, която автоматично принуждава увеличаването на заваръчния ток за много кратък период от време, което намалява възможността за "залепване" на процеса на производство на електрод. ARC FORCE ви позволява да промените тази опция на "твърдост на дъгата"
 • Тази функция повишава стабилността на пружината. Устройството електронно компенсира изменението на дължината на дъгата, съответно на напрежението на дъгата, като регулира интензитета на тока;
 • Функцията Arc Force се настройва автоматично в зависимост от избрания ток, като предлага отлични характеристики на заваряване в целия токов обхват на устройството.

Спецификации

Основни характеристики

Тип апарат Инвертор
Тип занимание Професионално
Тип захранване Електрическо
Tип заваръчна машина MMA
Защитен клас IP21 S
Изолационен клас F
Цвят Син / Черен
Съдържание пакет 1 х Дръжка 1 x Четка 1 х Заваръчен апарат 1 x Маска за заваряване 1 x Каишка 1 x Филтър за маска 1 x Кабелни и заземяващи щипки 1 x Кабелни и заваръчни клещи

Технически харектеристики

Захранващо напрежение 220 V
Максимален ток за заваряване 140 A
Регулиране на интензитета на тока 20-140 A
Абсорбирана мощност (kVA) 6.1
Диаметър електроди 1.6 мм 3.2 мм

Производител: DETOOLZ

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!