КУАСАР КОМЕКС

Обща информация

„КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ е основана през 1993 с основна дейност внос-износ на стоки, както и търгувия на пазарите в Източна Европа.

Поради факта, че дистрибутираната от нас стока се закупува предимно на търгове, провеждани в Европейския съюз, прави продуктите много конкурентни с отлично съотношение цена/качество!

Нашата компания е официален представител за европейския пазар на марката за висококачествени бижута -"Kykyzone".

 

Фирма: „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ

Адрес:  Румъния, гр.Фоскани, бул.“Букурещ“ 12А

ЕИК: RO4996264

IBAN:  BG94STSA930000245355182

Банка: DSK BANK

Телефонен номер: +40741185112

И-мейл: quasar@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

809 Продукта
Компютри & Периферия
Wireless & Системи за наблюдение (1)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (6)
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (1)
Електроника (1)
Здраве и красота
Парфюми и комплекти (6)
Дом, Градина & Petshop
Готвене и сервиране (290)
Спорт & свободно време
Велосипеди, екипировка и аксесоари (1)
Тенис, Бадминтон & Тенис на маса (1)
Къмпинг артикули (4)
виж всички категории

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ, за които е приложимо, ползват гаранция, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +40741185112 или и-мейл quasar@emag.bg

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: quasar@emag.bg или тел. +40741185112.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл quasar@emag.bg

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ по телефона, номерът за връзка е +40741185112.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ

Адрес: Румъния гр.Фускани, бул.Букурещ 12а

Тел.: +40741185112

Предпочитан куриер: SPEEDY

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 15 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „КУАСАР КОМЕКС“ СРЛ по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от КУАСАР КОМЕКС са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2019-06-27 поръчки с по-висока стойност от 70 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 70 лв е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.