Ardes

Ardes

Фирма: Ардес Информационни Технологии ЕООД

Адрес: гр. Варна бул. Сливница №118 ет.1 ап. 1

ЕИК: 103857070

IBAN: BG53FINV915010ARDESLTD

Банка: ПИБ

Телефонен номер: 0878 150 600

И-мейл: ardes@emag.bg

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

9716 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Мобилни телефони и аксесоари (218)
Таблети и аксесоари (62)
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (117)
Видео проектори & екрани (206)
Фото и Видео аксесоари (1)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти продавани от търговец са изпратени чрез бързата куриерска услуга на .
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя. Стартиращо от 2017-10-06 поръчки с по-висока стойност от 299 лв ще се изпратят с безплатно.
таксата за доставка за поръчки на стойност под 299 лв е 4.99 лв.
Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: ardes@emag.bg или тел. 0878 150 600

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 30 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

  1. Изпратете следните данни на имейл ardes@emag.bg:

-      Номер на поръчка

-      Дата на получаване на продукта

-      Имена на клиент

-      Телефон за връзка

-      Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

-      При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

  1. След изпращането на данните, представител на ARDES ще се свърже с Вас.
  2. Ако желаете да се свържете с представител на ARDES по телефона, номерът за връзка e 0878 150 600

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 02 492 7200.

  1. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта, заедно с попълнената бланка Заявление за връщане* на адрес:

Получател: АРДЕС ИТ ЕООД

Адрес: гр. Варна, бул. Сливница 120

Тел.: 0878 150 600

Предпочитан куриер: СПИДИ

*За улеснение, всяка пратка изпратена от ARDES до клиент, съдържа бланка (Заявление за връщане), която описва процедурата по връщането на закупенот ARDES артикул.

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 дни. В този случай ARDES ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ARDES стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ARDES

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продуктите, предлагани от ARDES, за които е приложимо, ползват гаранция съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издаденаот ARDES или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на ARDES в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на ARDES. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на ARDES. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0878 150 600 или и-мейл ardes@emag.bg

Съгласно Удостоверение № 50217, издадено на 13.08.2012 от Комисия за Защита на личните данни, Ардес ИТ ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 50217 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Ардес ИТ ЕООД се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Ардес ИТ ЕООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Ардес ИТ ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Ардес ИТ ЕООД.