U Wear


UWEAR е български онлайн търговец на детски дрехи от реномирани европейски брандове Предлага дрехи с любимите на децата герои от LEGO® NINJAGO™, LEGO® STAR WARS™ и LEGO® CHIMA™, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Ето защо UWEAR цели да остави доволни клиентите от цялостния процес на доставка. Тъй като оригиналните дрехи са с безспорно качество те търсят надграждане, чрез специално персонализирано отношение към клиентите си. Гарантират бързи срокове на доставка и експертна консултации.

UWEAR е единственият доставчик на дрехи, който използва иновативна опаковка-игра в която децата се влюбват още с първото занимание. Тя придружава всяка поръчка и е комплимент към клиентите.

UWEAR търси партньорски взаимоотношения и ще ги поддържа с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: Уеар Ю ООД

Булстат: 203766077

Адрес: София, Младост 1, бл. 49А, вх.1.

МОЛ: Калоян Илиев

Тел. за връзка: 0885 090675

E-mail: uwear@emag.bg

Полезна информация

Продукти предлагани от U Wear са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2020-04-21 поръчки с по-висока стойност от 120 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 120 лв е 5.5 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Всички продукти, предлагани от Уеар Ю ООД  разполагат с 30 дни гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

При повреда в рамките на гаранционния срок стоката се изпраща (или занася) до офиса на Уеар Ю ООД за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на Уеар Ю ООД.  Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

За да бъде уважена гаранцията се изисква касова бележка или фактура за покупката.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки съпътстващи стоката.

Потребителят може да върне продукт закупен от UWEAR по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл uwear@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на UWEAR ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон: 0885 090675 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

 

За Уеар Ю ООД

Адрес: София, Младост 1, бл. 49А, вх.1.ет.4., ап.6,

Тел: 0885 090675

Предпочитан куриер: Интерлогистика

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дни. В този случай UWEAR ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от UWEAR стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на UWEAR.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Потребителите се уведомяват, че Уеар Ю ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Уеар Ю ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани Уеар Ю ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продуктови категории

515 Продукта (виж всички)
Мода
Часовници (3)
Здраве и красота
Здраве & Wellness (3)
Козметика & Продукти за лична грижа (1)
Дом, Градина & Petshop
Готвене и сервиране (1)
Мебели & Матраци (3)
Спорт & свободно време
Куфари & пътни чанти (2)
виж всички категории